Javasolt el?ször a tölteléket elkészíteni, mert finomabb lesz, ah kicsit állni hagyjuk. A
parajleveleket és a húsokat megf?zzük és feldaraboljuk,
zsírban megpirítjuk a
hagymát megf?szerezzük és hozzáadjuk a
sajt felét, egy
tojást és a húst. Ezután jöhet a tészta, 1 dkg
sót összekeverjük a 2
tojással és hozzáadunk 25 dkg
lisztet, majd egy kevés
vízzel hígítjuk. Összegyúrjuk, kinyújtjuk, pogácsa szaggatóval (lehet?leg fodros szél?) köröket készítünk. A tészta körök közepére helyezzük a tölteléket és félhold alakúra hajtogatjuk ?ket, majd enyhén
sós
vízben puhára f?zzük ?ket. Ha megf?ttek, tepsibe rakjuk a raviolit, meglocsoljuk
vajjal és rászórjuk a
sajtot és arany barnára sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>