Felszeletelt almát egy fél liter, sóval, citrom levével, cukorral egy darabka fahéjjal ízesített vízben puhára f?zzük, és mixerrel elkeverjük. Vajból és lisztb?l rántást
Csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjuk, és zsírjában megpároljuk az ugyancsak csíkokra vágott paprikát. Ezután ráöntjük a beáztatott babot, és puhára f?zzük. Tejföllel tá
A burgonyát, paprikát, paradicsomot és a zöldségeket felkarikázzuk. A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, rátesszük a húst, és a vegyes zöldséget, majd jól megpirítjuk.
E
Birset héjastól egy kevés vízben puhára f?zzük, majd meghámozzuk, szitán áttörjük és sóval, borssal és cukorral ízesített borban megf?zzük. Tojássárgákat elkeverjük a tej
Forrosítsuk fel a wokot, olívaolajjal locsoljuk körbe és piritísuk meg benne a finomra vágott hagymát, sóval, borssal f?szerezzük, öntsük fel fehérborral, adjuk hozzá a z
Citrom levét és reszelt héját egy liter fahéjjal, sóval f?szerezett vízben felf?zzük.
Tojássárgákat elkeverjük cukorral, keverjünk hozzá néhány kanál meleg levest, majd
Kétfajta húst és a szalonnát megdaráljuk, hozzáadjuk a tojást, f?szereket, majd gombócokat formálunk bel?le. Megpároljuk olajban a karikára vágott hagymát, megszórjuk sóv
Epret a vörös borban péppé f?zzük, és szitán áttörjük. Hozzáadjuk a tejet, adunk hozzá egy csipet cukrot és sót.
Tejfölt összekeverjük a liszttel és a tojássárgákkal, a
Ugrás a lap tetejére >>