Fogjunk egy tálat és tegyünk bele minden hozzávalót. Gyúrjuk jól össze, majd szaggassunk bel?le galuskákat. Forró olajban süssük ki. Kit?n? desszert, illetve teasütemény.
Malachúst feltesszük f?ni babérlevéllel, egész borssal, citromlével és sóval. Ha a hús puha, akkor a lisztb?l és zsírból rántást készítünk, megszórjuk pirospaprikával, a
Vajból és lisztb?l rántást készítünk, felöntjük a csontlevessel, hozzáadjuk a csíkokra vágott ecetes paprikát, majd felf?zzük.
A karajt felszeletelés után sóval, borssal, kakukkf?vel és korianderrel f?szerezzük, ezután kiklopfoljuk. Forrosítsunk olajat egy serpeny?ben, pirítsuk meg a fokhagymát,
Girice igen apró szardínia. Nem kell kibelezni, csak sóval, pirospaprikával elkevert lisztbe mártjuk, és olajban ropogósra sütjük. Citromszeletekkel tálaljuk.
Az olívaolajat serpeny?ben forrósítsuk fel, pirítsuk meg rajta a rizst, ízesítsük sóval, borssal, majd adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, petrezselymet és kaprit. Ezut
Tojássárgákat 3 kanál hideg levessel elkeverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat, a tejföllel elkevert lisztet, és az egészet a hideg levesbe keverjük. Egyszer felf?zzük.
Vajból és lisztb?l rántást készítünk, és felengedjük annyi levessel, hogy az állaga krémszer? legyen. Hozzáadjuk a tojássárgákkal elkevert tejszínt, f?szerezzük, felf?zzü
Ugrás a lap tetejére >>