A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a f?tt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gép forog lassan be
F?zzünk meg 2 tojást keményre és sárgájukat kivéve egy villával törjük össze, keverjük hozzá a 3 tojás nyers sárgáját is. Adjuk hozzá a mustárt, olajat és keverjük össze.
Keverjük össze a ribizlilét 3 kanál cukorsziruppal és 1 kanál Bénédictine lik?rrel.
Mogyoróhagymát kockákra vágjuk, sárgabarackot félbevágjuk, magokat eltávolítjuk. Ezeket ecettel, mustárral, mézzel, sóval és borssal tálba tesszük, és pépesítjük. Beleönt
A sárgaborsót megmossuk, majd a tyúkhúslevessel és a zöldséglevessel együtt feltesszük f?ni 25 percre. Amikor a borsó megpuhul pépesítjük.
A petrezselymet, a kaprot, a
A sárgaborsót megmossuk, majd a tyúkhúslevessel és a zöldséglevessel együtt feltesszük f?ni 25 percre. Amikor a borsó megpuhul pépesítjük.
A petrezselymet, a kaprot, a
Törjük össze a halakat. Keverjük a mustárt a szardellapüréhez, adjuk hozzá az olajat. Mikor már krémszer?, öntsük bele a citromlevet, karikára vágott uborkát, mogyoróhagy
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. M?anyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a h?t?szekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig eltartható.
Ugrás a lap tetejére >>