A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gé
Mogyoróhagymát kockákra vágjuk, sárgabarackot félbevágjuk, magokat eltávolítjuk. Ezeket ecettel, mustárral, mézzel, sóval és borssal tálba tesszük, és pé
A sárgaborsót megmossuk, majd a tyúkhúslevessel és a zöldséglevessel együtt feltesszük főni 25 percre. Amikor a borsó megpuhul pépesítjük.
A petrezselymet
A sárgaborsót megmossuk, majd a tyúkhúslevessel és a zöldséglevessel együtt feltesszük főni 25 percre. Amikor a borsó megpuhul pépesítjük.
A petrezselymet
Törjük össze a halakat. Keverjük a mustárt a szardellapüréhez, adjuk hozzá az olajat. Mikor már krémszerű, öntsük bele a citromlevet, karikára vágott ubork
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom