Levendulát és a kakukkfüvet leöblítjük és 3 napig szárítjuk. Miután megszáradtak, palackokba tesszük, olívaolajjal felöntjük, és a palackokat lezárjuk. 14 napig h?vös hel
A cukrot folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk. A citromlik?rt és a citromlevet kis lábosban felmelegítjük, majd hozzáadjuk a mangólevet és a karamellizált cukrot
Megolvasztjuk a vajat, rátesszük a cukrot és folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk. Hozzáöntjük a rumot és s?r?re f?zzük. A végén elkeverjük benne a tejszínt.
Gr
A tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, amíg bes?r?södik. A cayenne-borssa
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. M?anyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a h?t?szekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig eltartható.
A vöröshagymát és a póréhagymát megtisztítjuk, a csilipaprikát megmossuk, majd felaprítjuk ?ket. Az olívaolajat felforrósítjuk, a zöldségeket megpároljuk. Felöntjük a zöl
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a f?tt tojássárgáját, a szardellapasztát, a csíp?s paprikakrémet, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Am
A marcipánmasszát összemorzsoljuk, a tejszínt egy lábosba tesszük. Közepes h?fokon, kevergetve feloldjuk.
Hozzáadjuk a konyakot, majd leh?tjük. A kesudiót apróra vágjuk
Ugrás a lap tetejére >>