A fokhagymát összetörjük, forró olajon megpirítjuk, rátesszük a szeletekre vágott gombát, majd folytonos keverés mellett megpároljuk. Ha elf?tte a levét oregánóval és sóv
S?rítsük be kis t?zön az ecet és a fehérbor keverékét a felszeletelt hagymával és egy csipetnyi ?rölt borssal. Mikor már s?r?, adjuk hozzá a borjúvel?t és a paradicsoms?r
A süt?t grillez? fokozaton el?melegítjük. A paprikát megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és a süt?lapon héjával lefelé addig grillezzük, amíg a b?re fekete és hólyagos le
A paprikát és a csilit megmossuk, a magházat kivesszük és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, majd finomra metéljük. Az olajat felforrósítjuk, a paprikát, a fokhagym
A paprikát 180 fokon grillezzük, amíg a b?re barnássá és hólyagossá válik. Kivesszük a süt?b?l, nylonzacskóba tesszük, leh?tjük, majd lehúzzuk a héját és kimagozzuk.
A l
Vágjuk fel a paradicsomokat. Adjuk hozzá a szeletelt hagymát és a f?szercsokrot. Hagyjuk 30 percig f?ni. Rakjuk a keveréket turmixgépbe, de el?bb vegyük ki a f?szercsokro
Citrom levét kipréseljük, majd olívaolajjal, sóval és borssal egy tálba tesszük, és mixerrel összekeverjük.
Maradék olívaolajat felverjük a citromos-olajos masszával. Má
Rebarbarát 2 cm-es darabokra vágjuk. Hagymát felkockázzuk. Rebarbarát a hagymával, narancslével, mazsolával, ecettel, cukorral, szegf?borssal, mustármaggal, sóval és bors
Ugrás a lap tetejére >>