Vágjuk apróra a hagymát. Keverjük össze az ecetet, olajat, mustárt és a hagymát, majd ízesítsük sóval és borssal. Tárkony leveleit tépkedjük le, vágjuk a
A málnaecetet elkeverjük 2 ek. vízzel és a dióolajjal, majd ízesítjük cukorral, sóval és borssal.
A málnákat megmossuk, lecsöpögtetjük, és villával öss
A tojások fehérjét egy csipet cukorral kemény habbá verjük. A habtejszínt is felverjük, majd a joghurttal összekeverjük, hozzáadjuk a likőrt, a vaníliáscukr
Őrölt mustármagot a mustárral vagy ecettel elkeverjük, és a majonézzel valamint tejföllel elkeverjük.
Uborkát, tojást, kaliforniai paprikát, gyöngyhagymát
A bor, az erőleves és az olaj keveréket forraljuk fel, addig, míg a mennyisége a felére csökken. Keverjük hozzá az apróra vágott fokhagymát, mogyoróhagymát,
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom