» 1,5 csésze magozott zöld olívabogyó » fél csésze friss petrezselyem » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 1 ek. sóban tartósított kapribogyó » 3 szardellafilé, durvára vágva » 1 ek. friss citromlé » 3 ek. extra szűz olívaolaj » só és frissen őrölt bors
Keverjük össze az olívát, a petrezselymet, a fokhagymát, a szardellát, és a kaprit. Adjuk hozzá a citormlevet és az olajat. Turmixoljuk össze. Ízestísük sóval és borssal. Azonnal fogyasztható.
Elkészítési idő: 5-10 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom