A 
káposztát megmossuk, és felaprítjuk. A 
hagymát is felaprítjuk, majd olajon megpároljuk, hozzádjuk a 
káposztát, és megpirítjuk. Rászórjuk a 
lisztet, és még pár percig pirítjuk. Utána levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a 
paprikát. Felengedjük a 
vízzel, majd visszatesszük a tűzre, és felforraljuk. Beletesszük a karikákra vágott kolbászt, és fűszerekkel ízesítjük. Lefedve, lassan főzzük. Amikor megpuhult, egy kevés levet kiveszünk belőle, és kevés 
liszttel és a 
tejföllel elkeverjük, majd visszaöntjük. Felforraljuk, majd a 
káposztalével savanyítjuk. Tehetünk bele egy kevés cukrot is.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>