A körtét pucoljuk meg, szeleteljük fel, és forrásban lév? vízben f?zzük fel. A joghurtot keverjük el a liszttel, majd állandó kevergetés mellett adjuk a körtéhez. Ízesíts
Sós vízben pároljuk puhára a rizst, majd sz?rjük le és egy vajjal kikent edénybe tegyük. Jól forgassuk át és helyezzünk rá a fed?t.
A mazsolát b?séges vízben hevítsük fe
A mangót meghámozzuk, megtisztítjuk és kockára vágjuk. Egy nagyobb tálba tesszük, beledolgozzuk a mézet, a joghurtot, a sz?l?levet és a zöldcitrom levét. Gyömbérrel ízesí
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az almát és az alaplevet. Forrástól számított 5 percig f?zzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk a sajttal. Ezután
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a körtét és az alaplevet. Forrástól számított 5 percig f?zzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk a sajttal. Ezután
A meggyet magozzuk ki, és a felét egy kevés cukorral pároljuk meg, majd engedjük fel 8 dl vízzel. Tegyünk bele ízlés szerint cukrot, reszelt citromhéjat, fahéjat. Sózzuk
Lereszeljük a jól megmosott narancsok sárga héját és a levét kifacsarjuk. A többi narancslevet, a joghurtot, a vaníliás cukrot és ízlés szerint a porcukrot hozzáadjuk és
A felkockázott almára citromlevet folyatunk, majd felöntjük vízzel, cukrozzuk, és f?zni kezdjük. Forrás után a keményít?vel bes?r?sítjük, majd ha az alma megpuhult, beleö
Ugrás a lap tetejére >>