A nektarinokat megmossuk, kimagozzuk, feldaraboljuk. Ezután turmixgépbe tesszük őket a grépfrútlével, a szőlőlével vagy borral. Balzsamecettel és Tabasco-szósszal pikánss
A húsleveskockát vízbe tesszük, majd húslevest főzünk belőle. Közben beletesszük a felaprózott hagymát és a felszeletelt almát. Amikor készre főtt, leszűrjük, majd az alm
Az epret 2 deci borban puhára főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felöntjük a tejjel, majd amint felforrt, behabarjuk a tejföllel és tejszínnel elkevert liszttel. Újból fe
A leveskockát 1 liter vízben főzzük fel, majd adjuk hozzá a kiválogatott, megmosott rizst és főzzük puhára. A tojássárgákat villával verjük fel, adjuk hozzá a citrom kifa
A sárgabarackot megmossuk, meghámozzuk, felaprítjuk, és leöntjük citromlével. A fél dinnyéket félbevágjuk, kikaparjuk a magját, és karalábévájóval 10-10-10 kis gömböt váj
A dinnye héját levágjuk, magjait kanállal kikaparjuk, húsát kis kockákra vágjuk. 1/3 részét félretesszük, a többit a borral, mandulával, olajjal, fokhagymával, és kenyére
A tököt megsütjük, összetörjük, sózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük a parmezánt. A tésztákat 5 cm-es négyzetekre felvágjuk, majd mindegyik egyik felére kanalazzuk a tökpür
A húst és a zöldséget a vízben puhára főzzük, majd a levét leszűrjük. Ebben a lében megfőzzük az egrest (nem szabad megrepednie). Hozzáadjuk a petrezselymet, majd behabar
Ugrás a lap tetejére >>