» 2 nagy mangó » 250 g natúr joghurt » 1 ek. méz » 1 zöldcitrom leve » 5 dl édesítetlen fehérszőlő-lé » fél tk. őrölt gyömbér » A díszítéshez: » zöldcitromszeletek » gránátalmamagok
A mangót meghámozzuk, megtisztítjuk és kockára vágjuk. Egy nagyobb tálba tesszük, beledolgozzuk a mézet, a joghurtot, a szőlőlevet és a zöldcitrom levét. Gyömbérrel ízesítjük. Botmixerrel alaposan összekeverjük, kis tálkákákba kanalazzuk és hűtőszekrényben néhány óráig állni hagyjuk. Tálaláskor a tetejére citromszeleteket és gránátalmamagot teszünk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom