A csipkebogyó magjait kiszedjük, majd húsát megmossuk. Hozzáadjuk a citrom héját, és a fahéjat, majd felöntjük vízzel.
Levágjuk a kalács héját, a többit a csipkebogyóhoz
Gyümölcsöket kimagozzuk, felaprítjuk, héját lehúzzuk, citromlével megcsöpögtetjük, cukrot szórunk rá és állni hagyjuk. Túrót a tejjel simára keverjük és belekeverjük a gy
Az epret megmossuk és botmixerrel alaposan összekeverjük, aztán átsz?rjük. Ezután hozzádolgozzuk a narancs- és sz?l?levet és a mézet, majd elkezdjük f?zni. A kukoricalisz
Egy turmixgépbe tesszük a feldarabolt mandulát, a zsemlemorzsát és a fokhagymát, majd folyamatosan adagoljuk hozzá az olajat, és így turmixoljuk. Ezután felöntjük 2,5 dec
Az almákat felkockázzuk, és sóval, cukorral, fahéjjal és szegf?szeggel ízesített vízben f?zni kezdjük.
A gesztenyemasszához hozzáadjuk a keményít?t, tejszínt és egy kev
A bef?ttet sz?rd le, a levét ad a narancsléhez. Töltsd hozzá a tejszínt, és a pudingporral keverd simára. Hagyd h?lni, ezután add hozzá a bef?ttet, kis narancsdarabokat,
A vizet forraljuk fel, keverjük bele a tejföllel és a liszttel elkészített habarást. Állandó kevergetés mellett adjuk hozzá a fél kg gyümölcsöt. F?szerezzük sóval, fahéjj
Egy lábosba tesszük a meggyet, a cukrot, a fahéjat és a gyömbért, majd felöntjük a vízzel és a borral. Forrástól számított 10 percig f?zzük lefedve, majd kiszedjük a fahé
Ugrás a lap tetejére >>