» Pác: » 1 csapott tk. egész római kömény » 1 púpozott tk. édesköménymag » 2 szem szegf?szeg » 1 csapott ek. f?szerpaprika » 1 bionarancs leve és reszelt héja » 10 friss kakukkf?ág » 4 gerezd fokhagyma, megtisztítva és durvára vágva » 150 ml ketchup » 70 ml balzsemecet » 2 egész sertéssz?zpecsenye » 10 szál friss korianderzöld a díszítséhez » 2 dv Weber nyárs
Törjük össze a római köményt, az édesköményt és a szegf?szeget egy mozsárban, majd keverjük össze a pác többi hozzávalójával. Tegyük a szüzet és a pácot egy zacskóba, majd zárjuk le. Többször fordítsuk meg, és egy órát pácoljuk.
Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. Vegyük ki a húst a pácból, fektessük ?ket egymás mellé, és szúrjuk át a nyárssal.
Nyitott süt?n grillezzük a húst 7 percig, majd zártjuk le a süt?t, és süssük még 8 percig. Amikor elkészült felszeletelve tálaljuk.
Elkészítési id?: 30 perc, plusz a pácolás.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom