Rakjuk egy porcelántálba a húst. A szójaszószt és az olajat öntsük rá. Ízesítsük sóval és borssal, majd jó alaposan forgassuk meg a páclében. 2 órára rakjuk a hűtőbe lefedve. Forrósítsunk fel egy bordázott aljú serpenyőt és a pácléből kivett húst tegyük bele. 3-5 percig süssük mindkét oldalát. Rakjuk a kész húst egy vágódeszkára és 5-10 percig hagyjuk állni. Mindeközben a páclét egy serpenyőben forraljuk fel pár másodperc alatt, majd a tűzhelyről vegyük le. A húst szeleteljük fel, rakjuk tányérra és a mangószeletekkel szórjuk meg, majd öntsük le a szafttal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom