» A f?szeres krémhez: » 3 ek. olívaolaj » 2 ek. ?rölt ánizsmag » 1 ek. finomra aprított fokhagyma » 1 ek. ánizslik?r » 2 tk. durva szem? tengeri só » 2 tk. frissen ?rölt fekete bors » 2 bárányborda » 1 nagy marék hikori- vagy tölgyfaszilánk, 30 percre » vízbe áztatva
Keverjük össze a f?szeres krém hozzávalóit. A borda zsírjába 3-4 szer vágjunk bele 1 cm-es mélyedést, majd kenjük be a krémmel. a csontokat tekerjük be alufóliával, hogy grillezésnél ne égjen meg, Pihentessük 30 percig. Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. Tegyük a bordákat a grillre, és zárt fed? mellett süssük 5 percig, közben fordítsuk meg, és süssük még 10-15 percig. Vegyük le a grillr?l, takarjuk le alufóliával, és pihentessük 5 percig. Vegyük le az alufóliát, és tálaljuk.
Elkészítési id?: 25-30 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom