Elkészítési id?: kb 45 perc
Energiatartalom: 405 kcal/1707 kj adagonként
A halfiléket mossuk meg, és öblítsük le. Várjunk amíg kissé megszáradnak, és borítsuk be ?ket a baconnel és öntsünk rájuk kevéske
citromlevet. Ízesítsük
sóval,
borssal. Majd tekerjük fel ?ket, és t?zzük át a fogvájókkal.
Egy serpeny?ben olvasszunk fel
vajat, és hevítsük fel. Ebben üssük át a tekercseket, minden oldalt 5-6 percig. Ha elkészültünk, kivehetjük a haltekercseket a serpeny?b?l, de próbáljuk melegen tartani.
A serpeny?be öntsük rá a lére a halalaplevet és a rumot. Ezeket f?zzük együtt 4-5 percen át közepes lángon, majd forraljuk fel. Miután felforrt adjuk hozzá a
narancsdzsemet, és a mangócsatnit, és f?szerezzük
sóval,
borssal. Keverjük át, majd rakjuk bele a tekercseket. Ekkor már ne f?zzük tovább.
A tekercseket rakjuk tányérokra, és öntsük nyakon a mártással. Díszítsük
citromborssal,
citrommal és
kaporral. Köretként vad
rizset szolgáljunk fel hozzá.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>