Előkészítési idő: 10perc+4 óra pácolás
Teljes elkészítési idő: 50perc
Egy tálba facsarjuk ki az egyik 
narancs levét, majd a 
mézzel, a dijoni 
mustárral, a 
fokhagymával és a 
rozmaringgal keverjük össze. A másik 
narancsot szeleteljük fel.
A 
narancslés páchoz adjuk hozzá a 
narancsszeleteket és a csirkehúst. Fűszerezzük és alaposan forgassuk össze. A páclében hagyjuk állni legalább 4 órán keresztül. 200°C-ra melegítsük elő a sütőt (gázsütőnél 6-os fokozat).Sütőfóliával béleljünk ki egy nagy sütőtálat. A húst tegyük bele a páclével együtt. 
40-50 percig süssük egyszer megforgatva a páclével meglocsolgatva, vagy amíg a csirke aranybarnára sül.
Tápértékek adagonként:
40g fehérje, 8,5 g 
zsír,
27g szénhidrát, 1g élelmi rost
138mg koleszterin, 1470kJ (350kcal)
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>