Előkészítési idő:30 perc + behűtés
Teljes elkészítési idő: 5 perc
1. Egy kis tálba 1 evőkanál 
vízbe, szórjuk egyenletes rétegben a 
zselatint, majd hagyjuk megszivacsosodni. Egy kis lábos vizet forraljunk fel, majd a tűzről levéve helyezzük bele a 
zselatint tart
almazó kis tálkát, keverjük simára.
2. Egy nagy tálba keverjük össze a vanília 
joghurtot, a krémtúrót, majd adjuk hozzá a 
zselatint, és jól dolgozzuk össze.
2. A 
tojásfehérjéket verjük fel kemény habbá. A 
joghurt és krémtúró keverékét forgassuk a felvert 
tojásfehérjébe. Felezzük meg és az egyik felébe keverjük bele a préselt málnát. 
4. 4 hosszú pohárba vagy desszertestálkába osszuk szét a málnarémet. A te
tejére öntsük rá a vaníliás keveréket, amelyhez nem kevertünk málnát. Több órára tegyük hűtőbe, ill. amíg megszilárdul. Díszítsük málnával és 
mentalevelekkel.
Tápértékek adagonként:
9.5 g fehérje, 2 g 
zsír
10 g szénhidrát, 2 g élelmi rost
4 mg koleszterin, 355 kJ (85 kcal)
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>