A
hagymát vágjuk apróra, a pórét mossuk meg, és a fehér részét karikázzuk fel. A
hagymákat egy kevés olajon pároljuk meg, míg a póré megpuhul. Tegyük bele a
spenótot, hagyjuk felengedni, és süssük
zsírjára. Sózzuk,
borsozzuk.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Verjük fel villával a
tojásokat, adjuk hozzá a
feta sajtot, és az aprított kaprot. Az egészet keverjük a
spenóthoz.
Vajazzunk ki egy tepsit. Tegyük bele az első réteslapot, és kenjük meg olajjal. Tegyünk rá még 4 lapot, és mindegyiket olajozzuk meg. Öntsük rá a
spenótos tölteléket, és tegyünk rá még 5 lapot, amit szintén egyenként olajozzunk meg. Süssük 40 percig, majd tálaljuk.
Előkészület: 10 perc, sütési idő: 50 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>