» 5 dkg konzervsulyom (vizigesztenye), lecsurgatva » 12 dkg friss vagy konzerv fehér rákhús (tarisznyarákból) » 12 won-ton lap » só, őrölt feket bors
Vágjuk apróra a sulymot, a rákkal keverjük össze és sózzuk- borsozzuk. 1-1 kávéskanálnyit rakjunk belőle a won-ton lapok közepére. Tekerjük össze és a végeket dugdossuk be. Forrásban lévő vízzel töltsünk meg egy párolófazekat. Rakjuk a batyukat a begöngyölt oldalukkal lefelé a felső részbe. Takarjuk le a fazekat és gőzöljük puhára őket 5-8 perc alatt. Tálalhatjuk forrón és melegen is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom