A töknek eltávolítjuk a magjait, meghámozzuk, majd felszeleteljük a
hagymával,
fokhagymával és a
gyömbérrel együtt. A
burgonyát 1 cm-re kockázzuk.
Forró olajban megsütjük a
burgonyát, amikor átsült a wok oldalfalához húzzuk. Ezután kisütjük a tököt a
hagymával,
fokhagymával,
paprikával és a
gyömbérrel, végül
curryporral ízesítjük. Amikor a zöldségek átpárolódtak felöntjük a
narancslével és a zöldséglevessel, így együttesen 10-12 percig főzzük.
Végül a megtisztított
almákat felkockázzuk és a mazsolával együtt belehelyezzük a wokban főlő zöldségkeverékbe. Az ételt ízlés szerint
sózzuk
korianderrel díszítve tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>