A tenger gyümölcseit olvasszuk ki, szórjuk meg az ötfűszer-porral, és hagyjuk 5 percig állni. A
zöldfűszereket mossuk meg, és aprítsuk fel. Keverjük össze őket a
citromlével, és a
kapribogyóval. Az olajbogyókat aprítsuk fel, és adjuk a többihez. A
paradicsomot csepegtessük le, vágjuk nagyobb darabokra, és adjuk a
zöldfűszerekhez. Az olajat hevítsük fel a wokban, és kevergetve süssük meg a tenger gyümölcseit. Vegyük ki, és tartsuk melegen. A visszamaradt olajon süssük meg a zöldfűszeres-
paradicsomos keveréket, adjuk hozzá a tenger gyümölcseit, és melegítsük össze. Ízesítsük grappával. Tegyük tányérokra, és szórjuk meg metélő
hagymával.
Elkészítési idő: 25 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>