» 10 db bevert tojás » 25 dkg főtt halfilé » 12 dkg gomba » 25 dkg zeller » 25 dkg paradicsom » 2,5 dl rémoulade mártás » 0,5 dkg só » 0,5 g bors » 1,5 l halkocsonya
Salátát készítünk: a felkockázott halat, gombát, zellert, paradicsomot, fűszereket összeöntjük a mártással, és a felolvasztott kocsonya felével. A maradék kocsonyát a bevert tojásokhoz keverjük és lehűtjük. A tojásos kocsonyát kiborítjuk a formából, és a saláta mellé köretként fogyasztjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom