A
hagymát felaprítjuk, kevés Rama
margarinon megpároljuk, rátesszük a húst, a Piros Aranyat és a fűszereket, majd átpirítjuk.
A cukkínit félbevágjuk, magjait kikaparjuk, ételízesítővel meghintjük, majd a húst beletesszük. Tűzálló tálba rakjuk.
A
tejszínt a
mustárral elkeverjük, majd a cukkínire öntjük. A maradék Rama
margarinnal körberakjuk, lefedjük és 20 percig sütjük.
A
sajtot lereszeljük, elkeverjük a
tejföllel, majd a cukkínire öntjük. Tovább sütjük, amíg megpirul.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>
Barbara
2013-07-04 11:38
Ez egy nagyon jó recept! Csináltam már így is, ahogy írva van, de a tölteléket krémsajttal megbolondítva még finomabb! És most már abból is van laktózmentes, a Campingsajttól: http://redir.ec/laktozmentes