A kukoricaszirupot és a tejszínt felforraljuk, majd beleöntjük a likőrt, és ebben a keverékben megolvasztjuk a csokit. Az egészet egy fondüs tálba tesszük, maj
A kukoricalisztet 2-3 kanál tejjel csomómentesre keverjük, majd felöntjük a maradék tejjel, amit felforralunk. Ezután hozzáadjuk a csokit, visszatesszük a tűzre
A kész piskótát két lapra vágjuk. A gőz felett felolvasztott 300 g fehércsokoládét összekeverjük a tejjel és a marcipánnal. A beáztatott zselatint olvadási
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a cukrokat, a tojást, az eszenciát, majd fokozatosan az olajat is hozzáadjuk. Amikor már szépen összeállt, az áfo
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a cukrokat, a tojást, az eszenciát, majd fokozatosan az olajat is hozzáadjuk. Amikor már szépen összeállt, a diót
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a cukrokat, a tojást, az eszenciát, majd fokozatosan az olajat is hozzáadjuk. Amikor már szépen összeállt, a meggy
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, az eszenciát, a tojást, a mogyoróvajat és a tejet, majd beleforgatjuk a sütőporos lisztet és a csokichipset is. Ezut
A tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, a diót, vaníliás cukrot és a zsemlemorzsát, majd kivajazott sütőlapra öntjük, és alacsony hőmérsékleten
Ugrás a lap tetejére >>