A hozzávalókat kissé melegen összekeverjük, és összegyúrjuk. 4 cipót csinálunk belőle. 1/2 órát állni hagyjuk, majd vékonyra nyújtjuk, és
zsírozott-
lisztezett tepsi hátán sütjük.
Töltelék készítése: a
vajat a por
cukorral habosra keverjük. A
tejben felfőzzük a búzadarát, hogy jó sűrű legyen. Ha kihűlt, összekeverjük a
vajjal és a rummal.
Az első lapra krémet, a másodikra savanykás gyümölcsízt, a harmadik lapra újra krémet teszünk. Egy napig állni hagyjuk.
Máz készítése: a
mézet a por
cukorral felfőzzük, ha szálasodik beletesszük a
kakaót, kissé felforraljuk. Amikor levesszük a tűzről beletesszük a
zsírt. Sietve ráöntjük a lap te
tejére.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>