Egy tálban alaposan keverjük össze a fetát, a mentát, a metél?hagymát, a felvert tojást és a borsot. A réteslapokat vágjuk félbe, majd takarjuk le nedves konyharuhával ?k
Egy tálban alaposan keverjük össze a fetát, a mentát, a parajt, a felvert tojást és a borsot. A réteslapokat vágjuk félbe, majd takarjuk le nedves konyharuhával ?ket. Ken
Egy tálban alaposan keverjük össze a fetát, a mentát, petrezselymet, a metél?hagymát, a felvert tojást és a borsot. A réteslapokat vágjuk félbe, majd takarjuk le nedves k
Egy tálban alaposan keverjük össze a fetát, a mentát, a felvert tojást és a borsot. A réteslapokat vágjuk félbe, majd takarjuk le nedves konyharuhával ?ket. Kenjük meg a
Egy tálban alaposan keverjük össze a fetát, a mentát, a feny?magot, a felvert tojást és a borsot. A réteslapokat vágjuk félbe, majd takarjuk le nedves konyharuhával ?ket.
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd fél órán át pihentetjük. Háromszor hajtogatjuk,és ezt háromszor ismételjük. Ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, kiszúrjuk, majd késsel kicsi
Az éleszt?t felfuttatjuk a tejben, majd a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk, és másnapig h?t?be tesszük.
Jól átdolgozzuk, kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és forró süt?ben
Egy tálban mixeljük össze a lisztet és a vajat, majd dolgozzuk még bele a sajtot, a chilit. a fokhagymát és a mártást is. Az így kapott tésztából egy nagy gombócot készít
Ugrás a lap tetejére >>