A lisztet elmorzsoljuk a fagyos zsírral, a sóval és sütőporral, majd annyi tejfölt adunk hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Gyorsan simára gyúrjuk (hogy a kéz mele
Egy tálban verjük habosra a tojások sárgáját a porcukorral, majd adjuk hozzá a megolvasztott és kihűtött Rama margarint is. A lisztet keverjük el a sütőporral és a gyömbé
A gombát előkészítjük, a szárait felkockázzuk, a fejeket felszeljük.
A hagymához hozzáadjuk a vajat,majd igy a hagymát megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a gombát, sót, b
A tojássárgáját és a kristálycukrot habosra keverjük, és beleforgatjuk a keményre vert fehérjét, és a liszttel elkevert sütőport. Margarinnal és lisztel kikent tepsibe ki
A szalalkálit feloldjuk a vízben, majd a többi hozzávalóval együtt tésztát gyúrunk belöle. Kinyújtjuk, és kekszeket készítünk belöle. A tetejüket kenjük még meg tejföllel
Tedd dagasztógépbe a hozzávalókat és dagaszd kemény tésztává 15-20 perc alatt. Keleszd a kétszeresére letakarva.
Nyújts hüvelykujj vastagságúra a megkelt tésztát és vág
Egy tálban keverjük össze a tészta hozzávalóit, majd nyújtsuk ki gyúródeszkán. Daraboljuk fel a tésztát, majd nyomkodjuk bele a kosárkaformáinkba. Készítsük el a töltelék
Gyúrjuk meg a tésztát az első réteg hozzávalóiból. A második réteg hozzávalóit egy edényben sűrűmasszává főzzük (tegyünk félre napraforgómagokat díszítéshez). A harmadik
Ugrás a lap tetejére >>