A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Ki
vajazunk és meg
lisztezünk egy 32*22 cm-es tepsit. Egy tálban felverjük a
tojásokat és az olajat. Egy másik tálban összekeverjük a
lisztet, cukrot, a szódabikarbónát, sütőport,
fahéjat és a
sót. Hozzáadjuk a
tojásos krémhez és elkeverjük. Belekeverjük a
sárgarépát és a diót. Beleöntjük a tepsibe, 35 percig sütjük, vagy addig, amíg a tészta közepe már nem ragadós. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni. A krém
sajtbevonatot a te
tejére kenjük.
Krém
sajtbevonat: Egy tálban összekeverünk 480 g porcukrot, 240 g lágy krém
sajtot, 1 dl lágy Rama
margarint és egy teáskanál vaníliás cukrot. Simára keverjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>