A májat felszeleteljük, borsot szórunk rá, majd a vajon megsütjük őket. Ezután a felaprózott petrezselymet és az összepréselt fokhagymát rászórjuk, és már kínálhatjuk is
A májat forrásban lévő vízbe tesszük, majd mielőtt újra felforrna, kivesszük, és a szalonnával együtt ledaráljuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott, megpirított hagymát
A zsírt felforrósítjuk, beletesszük a felkarikázott hagymát, és megpároljuk. Rátesszük a tiszta, száraz, felcsíkozott májakat, borssal ízesítjük, majd megsütjük. Megsózzu
A megtisztított, megmosott, leszárított májakat, sóval és szurokfűvel fűszerezzük, majd hűtőbe rakjuk. A megmosott és lecsöpögtetett hájat felkockázzuk, serpenyőbe tesszü
A májat felcsíkozzuk, a velőt leforrázzuk, felszeleteljük. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. 5 perc elteltével megszórjuk a pirospaprikával, maj
A májat 15-16 darabra szeljük. A hagymát felaprítjuk, forró zsíron megpároljuk, ráhintjük a felaprított petrezselyemzöldet, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, hozzáön
A májról eltávolítjuk a hártyákat, és a vastag ereket, sóval, borssal ízesítjük, majd 0,5 dl bort adunk hozzá. Néhány órát hűtőben hűlni hagyjuk. Egy pástétomfóliába fóli
A májra lisztet szórunk, majd 4 deka vajon megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük, de melegen tartjuk. A maradék vajon megpirítjuk a felszeletelt hagymát és gomb
Ugrás a lap tetejére >>