A májat felszeleteljük, borsot szórunk rá, majd a vajon megsütjük őket. Ezután a felaprózott petrezselymet és az összepréselt fokhagymát rászórjuk, és má
A májat forrásban lévő vízbe tesszük, majd mielőtt újra felforrna, kivesszük, és a szalonnával együtt ledaráljuk. Ezután hozzákeverjük a felaprózott, meg
A zsírt felforrósítjuk, beletesszük a felkarikázott hagymát, és megpároljuk. Rátesszük a tiszta, száraz, felcsíkozott májakat, borssal ízesítjük, majd meg
A megtisztított, megmosott, leszárított májakat, sóval és szurokfűvel fűszerezzük, majd hűtőbe rakjuk. A megmosott és lecsöpögtetett hájat felkockázzuk, s
A májat felcsíkozzuk, a velőt leforrázzuk, felszeleteljük. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. 5 perc elteltével megszórjuk a pirospap
A májat 15-16 darabra szeljük. A hagymát felaprítjuk, forró zsíron megpároljuk, ráhintjük a felaprított petrezselyemzöldet, hozzáadjuk a szeletekre vágott go
A májról eltávolítjuk a hártyákat, és a vastag ereket, sóval, borssal ízesítjük, majd 0,5 dl bort adunk hozzá. Néhány órát hűtőben hűlni hagyjuk. Egy p
A májra lisztet szórunk, majd 4 deka vajon megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük, de melegen tartjuk. A maradék vajon megpirítjuk a felszeletelt hagym
Ugrás a lap tetejére >>