A ledarált májat összekeverjük a tojással, a morzsával, a megpirított hagymával hagymával, a brandyvel és a fűszerekkel. A tésztából 6 kisebb és hat nagyob
A májat felszeleteljük, gombócokat gyúrunk belőle, majd először a lisztbe, aztán a tojásba, végül a ledarált pisztáciába forgatjuk őket. Az összeset olajb
A májat felkockázzuk, a paprikát felszeleteljük, az almát és a hagymát elnyolcadoljuk. A májat vajon megpirítjuk, majd félretesszük, helyére az almát, a gomb
A szalonnát elnegyedeljük, bevagdossuk, majd kiolvasztjuk, és tálakra tesszük. Ezután a felszeletelt májat lisztbe forgatjuk, majd a zsíron pirosra sütjük. Bors
A májakat lemossuk, leszárítjuk, majd borssal ízesítjük. Rákenjük a mustárt, és lisztbe hempergetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a fela
A hagymát megfuttatjuk a forró olajon, rászórjuk a pirospaprikát, majd rátesszük a megmosott, leszárított májat. Kevés vizet adunk hozzá, majd amikor félig m
A májakat megmossuk, leszárítjuk, majd olajban megsütjük. Kiszedjük, az olajat leöntjük, hogy csak egy kevés maradjon a serpenyőben. A répát felcsíkozzuk, ma
A leveskockákat feloldjuk a tejben, belekeverjük a felkarikázott hagymát, sóval, borssal és majoránnával fűszerezzük. Beleöntjük a sört és a vodkát. A máj
Ugrás a lap tetejére >>