A padlizsánokat tegyük egy edénybe a cukorral, és magas h?fokon f?zzük 5.8 percig. Adjunk hozzá 200 ml vizet, és f?zzük lassú t?z?n 10 percig. Tegyük félre.
A tejet a t
A sorbet hozzávalóit a fagylaltkészít? gépbe tesszük, és megcsináljuk a fagylaltot. Eközben a paradicsomot leforrázzuk, majd jeges vízbe tesszük, meghámozzuk, lenegyedelj
Készítsük el? a grillsüt?ben a faszenet, tegyük grilltálcára a barackokat vágott felükkel lefelé, tegyük a tetejükre a vajat, a vaníliás- és nádcukrot. Dolgozzuk össze a
A kölest és az aszalt gyümölcsöket egy éjszakára vízbe áztatjuk. Utána leöblítjük.
A szójatejet felf?zzük, majd belekeverjük a vaníliát, és a kölest, és megf?zzük benne.
A bulgurt dupla mennyiség? vízben negyed órát f?zzük. Utána fed?t teszünk rá, és kevés ideig állni hagyjuk, majd meghintjük a mákkal, fahéjjal, és rálocsoljuk a mézet és
A búzacsírát zsiradék nélkül megpirítjuk a wokban, majd annyi gyümölcslevet öntünk hozzá, hogy jól formázható massza legyen bel?le. Belekeverjük a mazsolát, a mákot, fahé
A tejet melegítsük 5 percig a vaníliarúddal, majd vegyük le a t?zr?l, és kaparjuk bele a vaníliarúd magjait. Turmixoljuk össze a tejet és a joghurtot. Szórjuk bele a máks
Tegyük egy tálba a lisztet, a sót és a cukrot, majd adjuk hozzá a vajat. Morzsoljuk addig, amíg zsemlemorzsa állagú lesz. Locsoljuk rá a vizet, és gyúrjuk cipóformára. Ta
Ugrás a lap tetejére >>