3-as fokozaton melegítsük elő a sütőt (160°C). Az hozzávalókat keverjük össze és terítsük szét egy tepsiben.
30-35 percig süssük, amíg aranybarnára- ropogósra nem sül.
Tegyük egy lábosba a rózsavizet, a cukrot és 425 ml vizet, majd forraljuk fel. Amikor a felére csökkent, vegyük le tűzről, és tegyük bele a grépfrút levét, és reszelt héj
Forraljunk fel egy nagy fazék vizet, tegyük bele a barackot, és posírozzuk 1-2 másodpercig. Vegyük ki a barackokat, hagyjuk kihűlni, majd hámozzuk meg. Egy másik edényben
Az almák tetejét levágjuk és kivágjuk a belsejét. A kis kockákra vágott sajtot, zöldpaprikát, kevés almát citromlével, olajjal összekeverjük. Megsózzuk, majd betöltjük az
Egy éjszakára áztassuk be az aszalt gyümölcsöket, majd szűrjük le, és vágjuk apró darabokra. Vágjuk fel a fügét, kanalazzuk ki a közepüket, és töltsük meg a szárított gyü
Szilvakompót:
Tegyük egy lábosba a szilvát, a cukrot, a fahéjat és a vaníliaaromát, és keverjük össze annyi vízzel, hogy ellepje. Forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a l
Egy serpenyőben melegítsük fel a cukrot, amíg karamellizálódik. Tegyük bele a körtét, és forgassuk, amíg megpuhulnak, megpirulnak, és a karamell bevonja őket. Öntsünk bel
Töltelék:
Tegyük egy lábosba a málnapépet, és tegyünk bele egy kevés porcukrot. Adjuk hozzá a gyümölcsöt, és főzzük lassú tűzön 15 percig.
Verjük fel a tojásokat a cuk
Ugrás a lap tetejére >>