A lapockákat kicsontozzuk, majd felkockázzuk az egész húst.
lisztet szórunk rá, majd olajon megpirítjuk, és egy tálra rakjuk. A visszamaradt olajon megpirítjuk a
paradicsompürét, és
lisztet szórunk bele. Ezután beletesszük az összepréselt
fokhagymát, majd felöntjük 3 dl
vízzel és 2 dl borral. Miután felforrt, a húsra öntjük, majd a egészet egy lábosba tesszük, és párolni kezdjük. Eközben a
sárgarépát megtisztítjuk, felszeleteljük, a
gombát felkockázzuk, majd megpirítjuk, és mindkettőt a raguhoz adjuk a zöldbor
sóval együtt. Az egészet meg
sózzuk, majd puhára pároljuk. Végül párolt rizzsel tálaljuk.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>