A
tojásokat megfőzzük, majd héjukat eltávolítjuk, elfelezzük őket, majd a fehérje részüket egy tálba tesszük, ahol villával összetörjük őket, majd hozzákeverjük a nyers
tojássárgákat és a
mustárt. Ezután hozzáöntjük az olajat,
sóval,
borssal ízesítjük, és felöntjük a borral. A
hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Egy tálra tesszük a
hagymát, ráöntjük a mártást, majd metélő
hagymát, és felaprózott
tojásfehérjét szórunk a te
tejére. Végül
paradicsomszeleteket teszünk köré, és tálalás előtt a hűtőben állni hagyjuk.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>