Főzzük ki a tésztát sós vízben, majd szűrjük le és tegyük vissza az edénybe. Keverjük bele a sajtokat, a tejszínt és a snidlinget. Rázzuk össze, sózzuk,
Vajazzunk ki négy 180 ml- es ramequinformát. Szórjuk meg a zsemlemorzsa felével. Főzzük ki a tésztát, majd tegyük keverőtálba. Adjuk hozzá a sajtot és a toj
A lisztet 10 dkg vajjal összedolgozzuk, sóval ízesítjük, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy rugamlas tészta legyen. A többi vajat felforrósítjuk, és megfuttatj
Készítsük elő a parazsat. A tésztát vágjuk fel 8 cm-es darabokra. a tojást válasszuk ketté, a tészta széleit kenjük meg tojásfehérjével, a lapok felszín
Forrósítsunk fel olajat. Pirítsuk meg benn a húst, tegyük hozzá a hagymát, fokhagymát, zellert, és pirítsuk tovább. Szórjuk meg liszttel. Adjuk hozzá a marha
Kevés tejet megmelegítünk, kis cukrot szórunk bele, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és megkelesztjük. Utána összedolgozzuk a liszttel, a többi tejjel és a me
A szalonnát vágd kis kockákra, süsd zsírjára. Szórd bele az apróra vágott vöröshagymát, és miután üvegesre sült a felszeletelt gombát is. Ha a gomba már
Padlizsánt sózzuk meg. Pirítsunk olajban hagymát és zellert. Adjuk hozzá a húst, és pirítsuk barnára. Keverjük össze a többi hozzávalót és főzzük 20 per
Ugrás a lap tetejére >>