A tojássárgájákat keverd habosra, add hozzá a puha vajat, tejfölt, ízesítsd őrölt borssal, sóval, és szórd bele az apróra vágott sonkát.
A tésztát főzd ki sós vízben, c
A tésztát sós vízben puhára főzzük, közben a mártás hozzávalóiból megcsináljuk a besamel mártást. Ezután a tészta egy részét kivajazott jénaiba rakjuk, majd megszórjuk a
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Vajazzunk ki egy sütőedényt.
Mártás:
Olvasszuk fel a vajat alacsony tűzön, keverjük bele a lisztet, majd apránként adjuk hozzá a tejet
Kenjünk ki olajjal egy 20 cm-es állítható tortaformát, az aljára rakjunk sütőpapírt, és kenjük meg olajjal.
Padlizsánt szeleteljük fel, és olajon pirítsuk meg.
Kevés o
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Főzzük a spenótot forrásban lévő vízben 1 percig, majd szűrjük le. Vagdaljuk össze apróra, és tegyük egy tálba. Keverjük hozzá a ricotta
A lisztből, fél tk. sóval és a tojásokkal és az olajjal tésztát gyúrunk, majd becsomagoljuk és 1 órát pihentetjük. A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk és fűszerpapriká
Süssük meg a paprikát, míg a bőre fekete lesz. Tegyük zacskóba, kössük be és hagyjuk állni 10 percig. Hámozzuk meg, majd vágjuk vékony csíkokra.
Főzzük ki a tésztát enyh
Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben, szűrjük le és keverjük össze a vajjal és a Pecorino sajttal.
Olajozzunk ki 7 cm-es szuffléformákat, kanalazzunk bele annyi tésztát
Ugrás a lap tetejére >>