A lisztet összekeverjük az ?rölt búzával, az éleszt?vel, a vajjal, a sóval, a cukorral, a borssal és a tejjel. Kelesztés után kinyújtjuk a tésztát és olajozott süt?lapra
A konzerv paradicsomot alacsony h?fokon, bes?r?södésig serpeny?ben sütjük. Közben elkészítjük a pizza tésztát, ehhez összekeverjük a lisztet, sót, cukrot és az éleszt?t.
A spagettit sós vízben 10 percig f?zzük. A tejszínt elkeverjük a tojással, a tejjel és a sajttal, megf?szerezzük, és hozzáadjuk a felaprított bazsalikomot.
Egy pizzaform
A süt?t melegítsük el? 230 fokra.
A pizzalapot kenjük meg paradicsompürével, szórjuk rá a koktélparadicsomot, a szalámit, az olajbogyót, a szardellát, az oregánót és a m
A kinyújtott tésztát olajozott süt?lemezre helyezzük, megkenjük a paradicsomszósszal, rátesszük a karikákra vágott vöröshagymát és az apróra szelt szalonnát. A tetejét me
Els? lépésként meghámozzuk és vékony karikákra szeljük a burgonyát. A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, ezután még kb 5 percig tovább kell együtt sütni a burgonyáva
1 ek. éleszt?t fél csésze langyos vízzel és negyed csésze tejjel összekeverünk a tésztához. Amikor feljött az éleszt?, 270 g lisztet hozzákeverünk, hozzáadunk egy csipet
A pizzatésztát olajozott süt?lemezre helyezzük, majd rátesszük a paradicsomszószt, a kimagozott és vékony csíkokra szelt paprikákat. Ezután a felszeletelt mozzarella sajt
Ugrás a lap tetejére >>