Készítsük el a vörösboros szószt.
Forraljunk fel 4 ek. olívaolajat, pirítsuk le benne a chilit és a fokhagymát. Öntsük hozzá a szószt, sózzuk, borsozzuk és főzzük 20 pe
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat a csilit és a kakukkfüvet, villával dolgozzuk
Főzzük a tésztát sós vízben 10 percig. Adjuk hozzá a rukkolát és még 1-2 percig hagyjuk főni.
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön és süssük meg benne a fokhagymát,
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, a sáfrányt és a vizet, majd villával dolgozz
Melegítsük elő a sütőt 80 fokra.
Gyúrjunk tésztát a lisztből, tojásból, 1 csipet sóból, szerecsendióból, borsból és 50 g vajból, majd keverjünk bele annyi ásványvizet,
Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A felforrósított vajban megpirítjuk a hagymát. H
A vajat, fél liter tejet, lisztet összekeverjük, és megfőzzük, majd hozzákeverjük a tojásokat, cukrot, sót, és a maradék forró tejbe szaggatjuk őket, és leszűrjük. Krémet
A felaprózott hagymát az olajban megpirítjuk, majd kissé megpaprikázzuk, és beletöltjük a tejfölt. Eközben a galuskákat kiszaggatjuk, és vízben kifőzzük. A megfőtt galusk
Ugrás a lap tetejére >>