» 500 g spagetti » 1 nagy csokor rukkola » 125 ml extraszűz olívaolaj » 4 gerezd fokhagyma, apróra vágva » 1-2 száraz csili, összemorzsolva » 4-6 szardellafilé » só
Főzzük a tésztát sós vízben 10 percig. Adjuk hozzá a rukkolát és még 1-2 percig hagyjuk főni.
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön és süssük meg benne a fokhagymát, a csilit és a szardellát, amíg a fokhagyma aranyszínű lesz.
Szűrjük le a tésztát és s rukkolát és tegyük a fokhagymához. sózzuk meg. Keverjük össze és melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom