» 1 kg nokedli, hagyományos módon elkészitve » 1 csokor kapor » 15 - 20 dkg Gouda sajt » 2 dcl tejföl » liszt » zsir vagy olaj a tepsi kikenéséhez
A kaprot felteszem sós vizbe főzni, majd tejfölös habarással besűritem. Mártás sűrűségre főzöm. A tepsibe rakom a nokedlit, majd leöntöm a kapormártással, összekeverem, a tetejére ráreszelem a sajtot, majd forró sütőben aranybarnára sütöm. Ha nem akarom teljesen vegetáriánusra csinálni, metélek bele sonkát vagy sütőkolbászt és igy keverem össze.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom