» 4 főtt, apróra vágott homárfarokhús » 45 dkg főtt makaróni tészta » 1 evőkanál Worcestershire mártás » finom tengeri só és őrölt fekete bors, ízlés szerint » 3 dkg liszt » 3 dl habtejszín vagy sovány tejszín » negyed kiskanál pirospaprika » 8 dkg reszelt Cheddarra » 10 dkg vaj » 8 dkg érett, reszelt, csípős Chaddart sajt
Egy tűzálló tálban a makarónit a homárhússal összekeverünk. A vajat megolvasztjuk, a lisztet megpezsgetjük rajta és 3 percig pirítjuk. A tejszínt apránként beleöntjük, és addig keverjük, míg besűrűsödik. Ezután a Worcestershire mártást is belecsorgatjuk, és sóval, borssal ízesítjük, paprikázzuk. Belekeverjük még a Cheddart sajtot is. A mártást a makarónis homárra öntjük, megszórjuk még a reszelt Cheddara sajttal, és megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom