A sonkát vékonyan felszeleteljük, egy nagy tálcára rendezzük, és hűtőbe rakjuk. A libamájat összezúzzuk, majd összekeverjük a vajjal. Sóval, borssal ízes
Elkészítése ugyan az, mint a natúr libamájszeleteké, csak itt madeira mártással tálaljuk.
A húst sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük az olvasztott vajjal, és negyed órára sütőbe tesszük. Magas fokozaton sütjük, közben a levessel locsoljuk. Ezután a
A megtisztított combokat megsózzuk, és pirosra sütjük a zsírban. A káposztát megmossuk, felöntjük vízzel, és megfőzzük. A szalonnát, hagymát, fokhagymát
A melleket sózzuk, borsozzuk, megkenjük mézzel, majd vajon 10 percig sütjük őket. Eközben egy lábosban összekeverjük a narancslevet, a bort, a citromlevet, a ci
A libát sóval, borssal bedörzsöljük, majd megkenjük a vajjal, és sütőben magas fokozaton 2-3 órát sütjük. Közben folyamatosan locsoljuk a húslevessel. A fe
A hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, kevés vizet, és megpároljuk benne a megtisztított, felaprított húsokat. Ha a hús már m
A szárnyast megtisztítjuk, szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit eltávolítjuk, és bő vízzel megmossuk. Megfűszerezzük kívül, belül, és zsírral bélelt
Ugrás a lap tetejére >>