A combokat sózzuk és borsozzuk meg, és olvasztott vajban pirítsuk meg mindkét oldalukat. Csöpögtessük le, és tegyük félre. Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki, és kockázzu
A foglyokat megtisztítjuk és elfelezzük. A szalonnát felkockázzuk, majd egy serpeny?ben kiolvasztjuk a zsírját. A felaprózott hagymát ebben megpirítjuk, majd sóval, papri
A madarakat megtisztítjuk, majd a combokon kívül mindent levágunk a törzsér?l. Alaposan megmossuk, majd vajat hevítünk, és addig pirítjuk benne, amíg barna nem lesz. Után
A megtisztított foglyokat megsózzuk, és serpeny?be helyezzük. Lefedve, saját levükben megpároljuk. Amikor megpuhult kivesszük. A meghámozott hagymát saját levében 20 perc
Vágjuk ki a fürjek gerincoszlopát, és terítsük ki ?ket. A páchoz keverjük össze a hozzávalókat, és forgassuk bele a fürjeket. Tegyük 4 órára a h?t?be.
Melegítsük el? a
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd ha kih?lt egy tálban összekeverjük a túróval, a lereszelt csokival és a felaprózott petrezselyemmel. Az egészet h?t?be tesszük, ma
Melegítsük el? a süt?t 200 fokra. Vágjuk apróra a vöröshagymát, és egy kevés olajon futtassuk meg. Keverjük össze a darált hússal, és a kockára vágott libamájjal. Adjuk h
Egy serpeny?be dobjuk az olajra az elfelezett hagymát, a kakukkfüvet, zsályát és rozmaringot, majd ezen megpirítjuk a galambbegyeket. Sózzuk, borsozzuk, majd helyére tess
Ugrás a lap tetejére >>