Vegyük ki a fürjek gerincét és a nyakukat. A darabokat nyomjuk laposra. Keverjük össze a kínai szilvaszószt és f?szerkeveréket. A húst tegyük bele a pácba. A grillserpeny
Egy nagy jénai aljára szalonnát teszünk, majd egy sor gyöngytyúkot. A gombát zsíron megpirítjuk, borssal, petrezselyemmel és hagymával ízesítjük, majd ebb?l teszünk a tyú
A combokat sózzuk és borsozzuk meg, és olvasztott vajban pirítsuk meg mindkét oldalukat. Csöpögtessük le, és tegyük félre. Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki, és kockázzu
A combokat pácoljuk be a citrom levébe és reszelt héjába. Pároljuk meg a hagymát, az almát. Ízesítsük curryporral, a joghurttal, sóval és borssal. Tegyük bele a combokat,
A gyöngytyúkot egy lábosba tesszük, felöntjük sós vízzel, majd f?zni kezdjük. Forrás után a feldarabolt zöldségeket, a petrezselymet és a bazsalikomot is beletesszük, sóz
A hagymát vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a rizst, sózzuk, felöntjük vízzel, és így kb. 10 percig f?zzük. Ezután beletesszük a répát, a paprikát, a chilit és a borsót,
Elkészítése ugyan az, mint a csirkepörköltnek, csak itt gyöngytyúkhúst használunk.
Tepsibe olajat vagy zsírt öntünk, és megszórjuk fokhagymadarabokkal. Amikor serceg a zsír, belerakjuk a combokat, mellet, hátat. Sütés közben párszor megforgatjuk, és pir
Ugrás a lap tetejére >>