» 1/4 csésze extra szűz olívaolaj » 3 ek. facsart narancslé » fél tk. őrölt fahéj » 1/4 tk. őrölt koriander » 1/4 tk. Cayenne-bors » só és frissen őrölt bors » 600 g ördöghalfilé kis kockára vágva » 15 szelet jó minőségű nyers sonka vagy húsos szalonna » hosszában kettévágva
Keverjük össze egy tálban az olajat, a narancslevet, a fahéjat, a koriandert és a Cayenne-borsot. Sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a halat, és jól forgassuk össze. Fedjük le, és tegyük 1 órára a hűtőbe. A grillsütőt melegítsük elő. A halat tekerjük be szalonnával, és szúrjuk a nyársakra, majd süssük meg 4-5 perc alatt.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 4-5 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom