A bulgurt egy nagy csészéből egy lábosba öntjük, majd felöntjük négyszer annyi vízzel, sózzuk, és kb. negyed óra alatt készre főzzük. Eközben a paradicsom magos részét ki
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a korianderrel, a paradicsommal, az olívaolaj
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a mogyoróhagymával, a mentával, a paradicsomm
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, az uborkával, a mentával, a paradicsommal, az
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a csilivel, a mentával, a paradicsommal, az o
Az étel elkészítését a páclével kezdjük, melyhez az alapanyagokat egy turmixgép segítségével összekeverjük, majd ebben a lében többször átforgatjuk a bárányhúst, ezután m
Pirítsuk meg olaj nélkül a tökmagokat egy serpenyőben, majd tegyük félre. Pucoljuk meg és vágjuk szeletekre a hagymát. 3 evőkanál olívaolajon dinszteljük meg a mogyoróhag
A feketegyökeret kefével dörzsöljük meg, folyó víz alatt öblítsük át, majd rakjuk citromos vízbe.
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre az olajon, majd pirítsuk együt
Ugrás a lap tetejére >>