Libát részekre vágjuk. Üvegesre pároljuk a karikázott hagymát, felengedjük 3 dl csontlevessel, megsózzuk, teszünk bele egész borost, babérlevelet, fél karikára vágott cit
Tejbe áztatott és kinyomott zsemlét áttörjük. Vaj kétharmadát elkeverjük az egész tojással, tojássárgákkal, hozzáadjuk az áttört zsemlét, lisztet, csipet sót, összedolgoz
Megpároljuk zsírban az összevágott hagymát, vízzel felengedve félig megfőzzük benne a rizst, összekeverjük a darált birkahússal, apróra vágott kaporral, tojással, sóval é
Savanyú káposztát és a füstölt oldalast feltesszük főni, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Megpároljuk zsírban a hagymát, és a rizzsel együtt félpuhára főzzük. Szal
A felkockázott húsra öntünk 1,25 deci vizet, majd egy órán keresztül így pároljuk, aztán leszűrjük. Az összes zöldséget felszeleteljük, felcsíkozzuk, majd olajon megpirít
Paprikát forró sütőbe tesszük, majd a bőrét lehúzzuk. Meghámozott paradicsompaprikát, hagymát, fokhagymát apróra vágjuk, majd megpároljuk kevés olajon. Miután lehűlt, hoz
Zsírban megpároljuk az összevágott hagymát, és a fokhagymát. Beletesszük a húst, az összevágott paprikát és átsütjük. A paradicsomot hámozva és összevágva tesszük hozzá,
Cseréptálba készítjük. Paprikát, zöld paradicsomot, hámozott paradicsomot, uborkát, hagymát karikára vágjuk, káposztát legyaluljuk. Vizet az ecettel és a fűszerekkel felf
Ugrás a lap tetejére >>