Lisztből és vajból rántást készítünk, és beletesszük a finomra vágott kaprot. Felengedjük csontlevessel és felfőzzük. 
Tojássárgákat keverjük el tejf
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Halat pár percre forró vízbe tesszük, bőrét lehúzzuk. Megsózzuk, megöntözzük az olvasztott vaj felével, megszórjuk petrezselyemzölddel, és sütőben 30 per
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Halat szeletekre vágjuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és mindkét oldalát átsütjük. Ha kihűlt cseréptálba tesszük. Megmaradt olajban megpároljuk a hagym
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Összevágott gyümölcsöket meglocsoljuk olvasztott mézzel, és néhány órára a hűtőbe tesszük. Belekeverjük a tejszínt, és visszatesszük a hűtőbe. 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						1-1 szelet szalonnába 1-1 olajbogyót csomagolunk, fűszerezzük bazsalikommal, és grillsütőben mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Salátalevélen tálaljuk, pir
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Paprikákat megsütjük, bőrüket lehúzzuk, majd félbevágjuk. Paradicsomot szeletekre vágjuk, a hagymát vékony karikákra. Összevegyített zöldségeket fűszerez
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Paradicsomot szeletekre, a paprikát csíkokra, hagymát karikára vágjuk, majd összekeverjük. Ízesítjük, majd meglocsoljuk olajjal.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Húsokat megdaráljuk, összekeverjük az összevágott hagymával, fűszerezzük, összedolgozzuk, és pár órát pihentetjük. Pogácsákat formálunk belőle, és ros
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>